13 maart 2024

Genieten van een zeebries met uitzicht bij Steak & Ribs Curaçao

Bij Steak & Ribs Curaçao draait alles om de ervaring. Gelegen aan de kustlijn van Curaçao, biedt dit restaurant niet alleen heerlijk eten, maar ook een adembenemend uitzicht op Willemstad en de Caribische Zee. Met tafeltjes aan de rand van het restaurant kunnen gasten genieten van de zonsondergang terwijl ze genieten van de heerlijk malse gerechten bij Steak & Ribs.

Echt mals vlees bij Steak & Ribs Curaçao

De naam van het restaurant zegt het al, je kan hier echt goede steaks en ribs krijgen, maar ook veel meer. Ze hebben genoeg gerechten met garnalen en andere vissoorten, maar ook lam, kip en varken. Dit restaurant is dus echt voor vleeseters. Je krijgt dan ook een flink stuk vlees waar je zeker vol van zult zitten, dit terwijl het restaurant dezelfde prijzen hanteert als alle andere restaurants met maar kleine stukjes vlees. De prijs-kwaliteitverhouding is zeker eerlijk bij dit restaurant.

Natuurlijk hoort bij deze lekker malse vleesgerechten een lekker drankje, dit bieden ze dan natuurlijk ook aan. Geniet van een heerlijke cocktail tijdens of na het eten. Ze hebben zelfs een heerlijke unieke cocktail die je echt wilt proberen.

Steak & Ribs Curaçao Mixed grill en steak

De sfeer bij  Steak & Ribs Curaçao

Niet alleen is het eten verrukkelijk bij Steak & Ribs Curaçao, maar de service is ook geweldig. De bediening is altijd vriendelijk en attent, als je geluk hebt brengen ze ook gerust een gratis aperitief bij het verse brood dat je vooraf krijgt. Tijdens de drukke uren kan de bediening wel iets traag zijn, maar als je op een rustig moment komt is dit niet het geval. 

Vraag de bediening gerust ook over de geschiedenis van het fort waar Steak & Ribs zich in bevind. Ze vertellen je gerust meer! Ook hebben ze altijd andere goede tips wat alleen bewoners van het eiland je kunnen vertellen.

De prachtige omgeving rond Steak & Ribs Curaçao

Gelegen aan de kant van een echt stenen fort, bevindt zich het charmante restaurant Steak & Ribs in Curaçao. Bij aankomst wordt je verwelkomd door de pracht van het fort. Bij dit bijzondere fort zijn meerdere gezellige eetgelegenheden en boetiekjes te vinden. 

Na een korte wandeling door het fort bereik je de trap die leidt naar Steak & Ribs. Bij elke stap omhoog zie je steeds een prachtiger uitzicht. Eenmaal boven aangekomen, wordt je begroet door een echt prachtig uitzicht over de glinsterende zee en de iconische skyline van Willemstad met de gekleurde huisjes. De zachte bries en de geluiden van golven vormen de perfecte achtergrond voor een gezellig avondje lekker eten.

Het beste van het diner bij Steak & Ribs is niet alleen het malse vlees, maar ook de omgeving. Vanaf de reling van het restaurant kun je omlaag kijken naar de turquoise wateren van de Caribische Zee, waar echt gigantische vissen aan het wachten zijn op een stukje vlees of een paar frietjes. Het lijkt bijna alsof ze de gasten willen verleiden om bij dit restaurant te komen eten. Het is dus echt niet voor niks dat dit restaurant behoort tot de 5 meest unieke restaurants van Curaçao.

De geschiedenis van Steak & Ribs Curaçao

Rif Fort Renaissance Mall is een fort die gebouwd is in de 19e eeuw. Het Rif Fort, dat ooit 56 kanonnen binnen zijn 1,5 meter dikke muren verstopte, was bedoeld om Willemstad tegen piraten te beschermen. Wanneer dit Fort niet meer nodig was voor bescherming is het omgetoverd in een historisch winkelcentrum met een open dak. Steak & Ribs bevindt zich hier al meer dan 20 jaar.

Adres en openingstijden

Het adres van dit heerlijke steakhouse is 4336+WRP, Willemstad, Curaçao in de Rif Fort Renaissance Mall op de derde verdieping.

 Steak & Ribs Curaçao is elke dag open van 11:00 tot 23:00. 

Gerelateerd

Wat maakt een restaurant chic
Mandu Koreaanse dumplings maken
Snelle kimchi maken

Volg mij op

Uitgelicht

De meest recente gerechten

Wat maakt een restaurant chic
Mandu Koreaanse dumplings maken
Snelle kimchi maken
8 Koreaanse gerechten die je echt moet proberen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.